Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Drip Shield, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring. Ved markedsføring på e-post/sms innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.
Behandlingsansvarlig: HNDL AS (Org.nr: 927093456)
E-post: post@dripshield.no

 

OPPLYSNINGER SOM INNHENTES

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.dripshield.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.
Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?
Vår ehandelsplattform er levert av Shopify, Inc., et kanadisk selskap, og data om europeiske sluttkunder lagres hos deres datterselskap Shopify International Ltd i Irland.

 

UNDERLEVERANDØRER

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

STRIPE:
Om en betaler med kort i nettbutikken, vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, bankkortinformasjon deles med Stripe Payments Europe Limited i Irland for prosessering av kortkjøp.

 

INNSYN OG RETTING

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@dripshield.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

 

OPPBEVARING OG SLETTING

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.
Hvis du har spørsmål eller innvendinger til hvordan vi håndterer personopplysninger, kan du kontakte oss på: post@dripshield.no.